Overvliegen

Vrijdag 2 oktober 2015 werd het jaarlijkse overvliegen georganiseerd. Tijdens deze opkomst vliegen de oudste kinderen van elke speltak over naar de volgende speltak.

Van de Welpen vlogen Sandro, Iris, Melissa, Tristan, Wim, Mika, Lianna, Aranka en Bo over naar de Scouts. De oudste van de Scouts blijven gezellig nog een jaartje, en bij de RowShe’s vloog Zoë over naar de PiVo’s.

laatjeuitdagen

De opkomst begon met het gezamenlijk openen van alle speltakken, waarna er groepjes gevormd werden. In elk groepje zaten er een paar Welpen, Scouts en RowShe’s. Elk groepje ging langs allemaal verschillende spelletjes.

Hierna kon het échte overvliegen beginnen!

Alle Welpen, Scouts, RowShe’s, leiding en zelfs een paar ouders, stonden allemaal in een rij achter elkaar. De overvliegende kinderen vlogen zo letterlijk naar de overkant!

1

2

Na het overvliegen gingen de Welpen sluiten, en werden de nieuwe Scouts welkom geheten met een potje krantenmeppen.

Het was een gezellige avond, en we wensen de overgevlogen kinderen veel plezier bij de nieuwe speltak!