Rabo Clubkas: spek Scouting Rurik!

Met de actie Clubkas verdeelt de Rabobank in totaal € 40.000 onder verenigingen in de regio.
Scouting Rurik doet mee met deze actie en is op zoek naar jouw steun!

Wat is Rabo Clubkas?

Klanten van de Rabobank mogen een deel van de winst verdelen over verenigingen in de gemeenten Heiloo, Castricum en Bergen. Dat is in één zin Rabo Clubkas.

De bank geeft klanten hierbij de gelegenheid om te stemmen op lokale clubs die zij een warm hart toedragen, zoals Scouting Rurik en Timmerdorp in Heiloo.

Rabo Clubkas 2016: zo werkt het

Alle particuliere Rabo-klanten van 18 jaar en ouder ontvangen eind maart 2016 een stemkaart. Met een unieke code kunnen zij vervolgens online stemmen op 3 organisaties.

Hoe meer stemmen een club krijgt, hoe hoger de bijdrage uit de Rabo Clubkas. De totale hoogte van Rabo Clubkas is voor 2016 vastgesteld op € 40.000.

Stem op Scouting Rurik

Daan Bras, penningmeester van Scouting Rurik Heiloo:

“Ik denk dat iedereen scouting kent als een plezierige en avontuurlijke vrijetijdsbesteding. Het gaat bij ons en andere scoutingverenigingen om samen zijn, spelenderwijs allerlei technieken leren, lekker bezig zijn. Maar het is meer dan dat. Het gaat ook om het overbrengen van normen en waarden. Bij scouting ontwikkel je je persoonlijkheid en je maatschappelijke betrokkenheid. En dat vooral door samen dingen te doen.

PIONIERHOUT
Scouting Rurik wil via Rabo Clubkas geld inzamelen voor ‘pionierhout’. Grote houten palen, waarvan de jeugdleden allerlei avontuurlijke bouwwerken kunnen maken. Denk aan torens, katapulten en vlotten. Sommige oudere leden knopen wel een toren van 20 meter hoogte in elkaar!

Het nieuwe materiaal is nodig omdat het oude materiaal aan vervanging toe is. Het nieuwe hout is voor onze scouts niet alleen prettiger om te gebruiken, maar ook veiliger. Voor verenigingen als de onze wordt het vandaag de dag steeds moeilijker om inkomsten te genereren, daarom zijn wij heel blij met dit initiatief van de Rabobank.

Ik wil iedere Rabo-klant die via Clubkas een bijdrage geeft aan Scouting Rurik, alvast hartelijk danken!”

mook

Stem ook op Timmerdorp

Natuurlijk zou het fantastisch zijn als iedereen volop stemt op Scouting Rurik, maar elke Rabo-klant kan stemmen op 3 verenigingen.

Laat geen stem verloren gaan en spek ook Timmerdorp – het jaarlijkse timmerfestijn in Heiloo!

De vrijwilligers van Timmerdorp, met wie wij goede relaties hebben, willen met de opbrengst van de Rabo Clubkas een interactieve, komische theatervoorstelling voor de 650 deelnemende kinderen bekostigen.

Deze show vindt plaats op de donderdag van Timmerdorp Heiloo 2016.
timmerdorp logo

Meer informatie over de Clubkas vindt je op de website van Rabobank Noord-Kennemerland.

Alvast reuze bedankt voor jouw stem!

66516_600418643443199_4157477196247384307_n