Uit&Zo 2014

Scouting Rurik bij Uit&Zo Heiloo

Zaterdag 6 september 2014 was de 20e editie van Uit&Zo. Het evenement had dit jaar meer deelnemers dan ooit. Bijna 80 instellingen en organisaties op het terrein van sport, educatie en cultuur hebben laten zien wat zij de inwoners van Heiloo het komende seizoen te bieden hebben.

Uit&Zo is een markt met tal van informatiekramen en optredens. Ook voor de kinderen was er weer genoeg te beleven, zoals knutselen, trampoline springen en tafeltennis.

Scouting Rurik druk bezocht

Scouting Rurik was aanwezig met een informatiekraam. Bovendien waren leden van de vereniging gedurende de dag bezig een grote houten toren te “pionieren”.

Bezoekers van Uit&Zo konden meehelpen aan de toren door zelf scoutingknopen leggen. Bij de kraam hebben veel mensen informatie ingewonnen over de vereniging, de verschillende speltakken en de mogelijkheden om lid te worden.

Diverse kinderen hadden interesse om Welp (7-11 jaar) of Scout (11-15 jaar) te worden. Zij mogen binnenkort een keertje komen kijken bij Scouting Rurik.

Rurik is de landscoutinggroep in Heiloo. De leden komen wekelijks op vrijdagavond bij elkaar in clubgebouw “de Hut” aan de Kistemaker 11 in Heiloo om het scoutingspel te beleven. Scouting staat voor samen spelen, samen werken, samen leren en plezier maken.

2014-09 SRH Uit&Zo 2
Leden van Rurik daagde jonge en oude bezoekers uit mee te helpen aan een zelfgebouwde toren

UIT&ZO gemist?

Uit&Zo gemist, maar toch graag meer informatie over Scouting Rurik?
Stuur geheel vrijblijvend een e-mail!

Welpen (7-11 jaar): welpen@scoutingrurik.nl
Scouts (11-15 jaar): scouts@scoutingrurik.nl
RowShe’s (15-18 jaar): rowshes@scoutingrurik.nl

Ben je 18 jaar of ouder en lijkt het je leuk om leiding te worden van de jeugdleden: groepsbegeleider@scoutingrurik.nl