Corona

Nederland is tot en met tenminste 2 maart in lockdown. Scouting neemt daarom haar verantwoordelijkheid om contacten gedurende deze periode tot een minimum te beperken. Ook de nieuwe Britse virusvariant die op dit moment ook kinderen lijkt te treffen, geeft geen goede perspectieven om de grenzen van de maatregelen op te zoeken.

In overleg tussen leiding, bestuur en Scouting Nederland zijn vanaf 12 februari de opkomsten voor de Welpen, Scouts en RowShe’s weer opgestart! Hiervoor gelden aangepaste tijden en beperkende maatregelen. Ouders zijn hierover door de leiding ge├»nformeerd.

Het antwoord op veel gestelde vragen vind je op scouting.nl/coronavirus. Staat je vraag er niet bij? Stel hem aan de leiding van je speltak of aan het bestuur.

Met scoutinggroet,

Bestuur Scouting Rurik