Het nieuwe seizoen!

Het nieuwe seizoen!

De scholen zijn weer begonnen en daarmee gaat het scouting seizoen ook beginnen! Eerst nog even een kleine terugblik op de zomer.

We sloten het afgelopen seizoen af met het midzomerfeest. De Welpen, Scouts en RowShe’s gingen ’s middags met zijn allen naar het strand om wat spellen te doen en te genieten van de zon. Na de fietstocht terug naar de Hut werden de barbecues aangestoken en hebben we gesmuld van een heerlijke maaltijd! 

Een paar weken later was het tijd voor zomerkamp! De Welpen vertrokken naar Soest, de Scouts naar Baarn en de RowShe’s gingen voor 10 dagen naar België. In Soest moesten de Welpen Asterix en Obelix helpen door op zoek te gaan naar de gouden sikkel. Alleen met de gouden sikkel kon Panoramix de toverdrank afmaken. Hiernaast zijn ze met de trein naar de stad gegaan om te shoppen, zijn ze naar het militair museum gegaan en hebben ze veel spellen gespeeld. Helaas was zomerkamp ook de tijd om afscheid te nemen van Oe. We zullen je missen! De Scouts hebben zich in Baarn ook erg vermaakt. Naast de leuke activiteiten die ze gedaan hebben zijn er ook veel domme dingen gebeurd. Zo is er iemand uit de bocht gevlogen tijdens het fietsen, heeft een scout Bix gegeten bij de boer en was er een tandpasta tube ontploft in de tas. 

De laatste week van de vakantie was het weer tijd voor Uit&Zo, de markt waar wij als Scouting Rurik ons presenteren aan de rest van Heiloo. Naast ons kraampje kon je broodjes bakken en een bandengevecht houden! Zelfs de burgemeester heeft het gevecht aangedurfd. 

Vrijdag 8 september beginnen de opkomsten weer voor iedereen, tot dan!